(16 december 2020)
Lieve Karina,

Ik wou je graag nog eens bedanken voor de kaartlegging.

Een aanrader !

Heeft me een duidelijk beeld gegeven en op zo’n bijzondere mooie wijze.

De tekening die ik gisteren maakte was dan ook zo passend.

En ik trok er dan ook nog eens de kaart “Spelen” bij.

Rechts op de tekening zie ik een kind.

Nog eens bedankt !

read more

VivianeOver de Nieuwe Realiteit kaartlegging

🌳🍀❤ De Nieuwe Realiteit Kracht Kaartlegging ❤🍀🌳

Wat een prachtig cadeau en geschenk van Karina 💎 ik ben er dagelijks mee bezig en telkens pak ik het erbij en verfijn ik het. Ik heb eerst de hele Zoom meeting uitgeschreven. Ik vind dat heel fijn. Hier maak ik echt tijd voor vrij omdat het me echt heel veel brengt (doe ik ook met de Mijmeringen). Zo komt het bij mij nog beter binnen en maak ik mijn eigen boekwerk. Daarna heb ik geprobeerd om er een kleinere samenvatting van te maken. Dat is niet helemaal gelukt 😅 omdat er zoveel moois instaat. Toch nog verder verfijnd voor een mooi overzicht waar ik mezelf dagelijks aan herinner en mee bezig ben. Het ook echt in de praktijk toe te passen, te oefenen en neer te zetten. Want dat is het aller belangrijkste om er ook echt iets mee te gaan doen.

Wat kijk ik terug op een magisch mooie, bekrachtigende en verdiepende Kaartlegging. Tsjonge ik heb er gewoon geen woorden voor. Echt heel speciaal. Elke kaart kwam binnen maar bij 16. De Kus en 51. Yin Keizerin toen kwamen de tranen en was ik diep, diep, diep en diep geraakt.

~ Miriam

read more
Miriam HoogendoornOver de Nieuwe Realiteit kaartlegging

Ik moet eigenlijk naar bed, maar ben de hele dag al in een jubelstemming, na de kaartlegging van Karina. Wat een prachtige kaartenset, mijn vraag ging over ‘afstemming’ en ik heb zo ontzettend gedetailleerd antwoord gekregen, dat ik er nog steeds hyper van ben. Gek genoeg heb ik na de legging 3 uur geslapen…ik was niet moe, het ging vanzelf. Ik heb een tekening gemaakt en zie weer bevestiging.

read more
Ellen uit HeerenveenOver de Nieuwe Realiteit kaartlegging