Els (18 dec 2020)
Lieve Karina

Gisteravond stond ik nog naar de sterren te kijken en dwaalde mijn gedachten af naar 21 dec 🥰. En dan lees ik jou passiemail en denk ik met een lach op mijn gezicht, WoW bijzonder dit.

Ik zie de connectie met boven, ook mijn verlangen ook terug in de tekening van vandaag. Wat ontvang ik toch veel inzichten door de passiemail. Zo blij dat ik deze ontvang, en dagelijks met me mee kan en mag nemen.

Ik verbaas me soms ook over de dagenergie, dan denk ik hoe bestaat het, 😱 zo kloppend en passend bij dat wat er op de dag gebeurt of is.

Dank je wel voor het steeds weer opnieuw aanreiken van dat wat mij aan het denken zet, aan het uitpluizen zet, zodat ik het zelf kan ontdekken op het voor mij juiste moment 😘

Dank je wel voor je tomeloze inzet 🌸

Liefs 💖

read more

ElsOver de Passiemail

Ik sta binnen en kijk naar buiten. Het is 6 uur geweest. Ik zie achter het huis de zon op komen. Een grote rood koperen bol. Ze komt net weer kijken. De maan maakt plaats voor haar. Haar kracht en licht laat het donkerte van de nacht verdwijnen. Een nieuwe dag breekt aan.
In mijn mailbox plopt de Passiemail binnen.
Yess, heerlijk gelijk even kijken welke mooie dagenergie de van vandaag draagt waar ik aan dacht aan mag geven en waar ik mee mag zijn.
Passiemail geeft een hele mooie kijk op het moment. Het laat me beleven en ontdekken door te voelen, te observeren en te reflecteren. Om vervolgens dat te doen wat voor mij goed voelt. Het geeft me mee waar ik die dag mee mag zijn. De Encaustic Art tekeningen die ik maak sluiten naadloos aan op de energie van de Passiemail.
Het is iedere dag een feestje! ~ Els Vlendré

read more
Els VlendréOver de Passiemail