Karina, je hebt echt een HELE bijzondere gave. Je hebt me echt het gevoel gegeven dat ik een speciaal mens ben. Dat had ik echt even nodig. Dank je ECHT VOOR ALLES ♥️♥️♥️♥️

read more

Merlijn ( 11 jaar )Over persoonlijke Coaching

Lieve Karina        

                                                                                 
Even een update. 27 februari 2020
Nu ruim 2 weken na de EQ- Healing sessie die ik van jou mocht ontvangen. Ik vind het moeilijk in woorden te vatten, maar ik ga mijn gevoel maar zo duidelijk mogelijk proberen te omschrijven. Na de sessie heb ik veel dieper dan normaal geslapen. En werd ik wakker met een smile die ik na de sessie op mijn gezicht had en die er gewoonweg niet meer af wilde 😊 Ik voelde me kwiek, uitgeslapen (is bijzonder voor mij) lichter, vrolijker en helderder. Ik heb je die dag nog gebeld omdat ik het (euforie) gevoel gewoon met je moest delen. Het voelt alsof het meer doorstroomd. Ondanks dat het nog steeds behoorlijk Up & down kan gaan, zelfs op dezelfde dag. Kan ik me nu als ik me focus en hetzelfde doe als tijdens de healing, mezelf daarbij veel beter sturen. En blijf ik er minder in hangen. Alsof ik de regie over mezelf heb teruggekregen, en dat is een superfijn gevoel.

De Encaustic tekening die ik de volgende ochtend (tijdens de 30 dagen Mijn Allergrootste Passie) gemaakt heb gaf mij het woord Guidance en liet iemand zien die mij heel dierbaar is. En de woorden ‘Ik ben een andere jij’ kregen ineens een diepere betekenis. Mede door de ervaring van de EQ- healing sessie van de avond ervoor. Deze tekening heb ik laten vergroten op canvas en hangt nu in mijn Atelier.

Dank je wel voor deze mooie en bijzondere beleving.

Liefs Gerie

read more
Gerie MulderOver de EQ Healing Methode

Dankbaar dat ik vijf jaar geleden Karina heb ontmoet via een persoonlijk coachconsult tijdens een beurs. De afgelopen jaren heb ik ontzettend veel geleerd van deze bijzondere, liefdevolle en passievolle vrouw. Coachen met Encaustic Art® is een rode draad in mijn leven geworden en door de verschillende online-trainingen, workshops en opleidingen die ik heb gevolgd bij Centrum Close2Nature hebben mij zowel op persoonlijk als zakelijk vlak ontzettend veel groei gebracht. Alles wat ik zocht was al in mij, alles wat ik in een ander zag was ook aanwezig in mij, alles wat mij raakte ben ik aangegaan, vanuit mijn hoofd naar mijn hart en door de unieke, integere en liefdevolle manier van lesgeven van Karina heb ik dit allemaal weer her-ontdekt, voel ik de connectie weer met mezelf, voel ik mijn licht weer stralen en mag ik er helemaal Zijn wie ik ben. Ik heb enorme stappen van groei gezet en kijk ernaar uit om jaar 2 Encaustic & Art Coach® bij haar te gaan volgen. Ik voel me bij centrum close2nature, bij Karina & Henri thuis, mezelf in een veilige, warme en liefdevolle bedding.

read more

Miriam HoogendoornOver persoonlijke en online cursussen en de opleiding Encaustic Art Coach®

Ik ben onder de indruk van je werk…het klopte als een bus…dank je wel daarvoor. Knuf

Monique

Je hebt bij mij al veel losgemaakt met de tekening en dat weet je. Heel fijn dat je je gave gebruikt om je medemens dingen in te laten zien hoe het leven nog mooier kan zijn! Dank je wel

Bauk